• Timp de completare 15 min
  • Chestionar educatie culturala studenti

Chestionar educatie culturala studenti

Chestionarul de față este realizat de echipa Institutului Național pentru Cercetare și Formare Culturală și urmărește să identifice și să colecteze informații referitoare la interesul pentru o nouă profesie de specialist în educație prin artă și cultură.

Specialist în educație prin artă si cultură = persoană specializată/ pregătită, care poate coordona, implementa sau susține un proiect sau program de educație culturală destinat copiilor sau tinerilor, și nu numai, cu scopul ca aceștia să înțeleagă mijloacele prin care sunt exprimate diverse tipuri de arte (de ex: pictură, actorie, dans etc.); astfel încât aceștia să poată decodifica simbolurile, mesajele și valorile specifice acestor manifestări culturale). Profesia de specialist în educație prin artă și cultură nu implică predarea/ învățarea/ transmiterea de cunoștințe/ tehnici de creație/ educație artistică (de ex: pictat, desenat, cântat, dans etc).

Răspunsurile pe care ni le veți oferi dumneavoastră sunt confidențiale, astfel că nicio altă persoană în afară de echipa de cercetare nu va intra în posesia răspunsurilor. Completarea acestui chestionar durează aproximativ 10-15 minute.

Pentru orice fel de informații suplimentare privind studiul, ne puteți contacta la adresa ioana.ceobanu@culturadata.ro.

Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală își asumă confidențialitatea datelor conform normelor și reglementărilor GDPR, iar prin completarea acestui chestionar vă dați acordul ca datele dvs. să fie folosite și stocate doar pe perioada proiectului.

A. Date de identificare

B. Date cu privire la activitatea educațională/ profesională

C. Atractivitatea formării ca specialist prin educație și cultură

Care considerați că sunt principalele abilități/ aptitudini pe care ar trebui să le ofere un program de formare pentru un specialist prin educație și cultură?

D. Experiența anterioară cu activitatea de educație culturală