• Timp de completare 10 min
  • Chestionar MNAC (artiști)

Chestionar MNAC (artiști)

Pentru noi, cuvântul muzeu, nu se referă doar la o clădire, ci la un spațiu prietenos care ne stimulează în permanență creativitatea. Dar poate doar noi îl vedem așa, de aceea ne-ar ajuta să știm ce cred și vizitatorii noștri despre noi.

(Menționăm că datele colectate sunt anonime și vor fi folosite doar în scopul analizării și interpretării răspunsurilor de către Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală.)


A. Experiența de vizitare


Cum aţi evalua următoarele aspecte ale muzeului?B. Date personale


C. Secțiune specială


Dacă ar fi să reveniți în viitor:


Știm că fiecare moment este prețios, de aceea vă mulțumim foarte mult pentru timpul pe care l-ați petrecut pentru a răspunde acestor întrebări. Pentru noi este important să vă cunoaștem opiniile cu privire la serviciile oferite de muzeu și preferințele personale legate de mediul cultural bucureștean. De aceea, în urma acestui studiu pe care îl realizăm împreună cu partenerul nostru, Institutul Național pentru Cercetare și Formare Profesională Culturală, ne dorim să ne îmbunătățim activitatea și să o adaptăm la nevoile cât mai multor vizitatori.

Pe viitor, sperăm ca muzeele să devină atât de relevante pentru comunitate, încât la prima întrebare din acest chestionar răspunsul să fie de fiecare dată „Azi”!